Brigifotó - esküvői fotós

Ugye az esküvőtök szervezésekor nem feledkeztek meg a fotósról és videósról sem? Tudom mekkora felelősség profi és mégis művészi fotókon örökíteni meg az esküvőtöket úgy, hogy később örömmel nézegessétek és mutogassátok gyerekeiteknek az esküvőtökről készült képeket.
Többféle esküvői csomagajánlattal állok a rendelkezésetekre, amelyek közül biztosan ki tudjátok választani a számotokra leginkább megfelelőt, gondolok itt az esküvői előkészületekre, a polgári és egyházi szertartásra, a kreatív külső helyszíni fotózásra, stúdiófotózásra és természetesen a lakodalom fotózására.
Vidéki esküvők fotózását is szívesen vállalok. A nagy nap után, amíg ti a nászúton pihenitek ki a fáradalmakat, én a számítógépemen végzem a képek retusálását. A profi fotóst a felszerelése, a tudása, művészi érzéke és a photoshop ismerete különbözteti meg az amatőrtől és adja meg a képeknek a művészi értékét.
Így nekünk fotósoknak egy esküvő nem csak az ott eltöltött akár 10-12 órát jelenti, hanem utána még a képek szerkesztésével töltött időt is.
Miután elkészültem a fotókkal, feltöltöm őket a honlapomra, ahová utána ti is beléphettek egy egyedi azonosítóval és jelszóval. Ezt megoszthatjátok a rokonokkal, ismerősökkel is, így a neten tudtok rendelni a képekből - amiket egyébként DVD lemezen is átadok nektek díszdobozba csomagolva.
Sőt, még fotókönyv, vagy az esküvői képekből összeállított egyedi naptár rendelésére is lehetőségetek van, ami a legjobb emlék és ajándék!
De nem csak esküvői fotózással foglalkozom: szívesen utazom rendezvényekre, vagy vállalok otthoni stúdiómban családi vagy glamour fotózást.

Kattints a leírásban szereplő weboldalra és ha tetszett akkor térj vissza hozzánk és értékeld: Brigifotó - esküvői fotós, és ha nem éppen ezt kerested akkor nézd meg az azonos kategóriájú oldalainkat is: Szolgáltatások

brigifoto.hu
2
0.0/5 értékelés 0 szavazatból
0
1853-1209
 
Powered by Magyar webkatalógus © 2007 - 2019    Generated in 0.038 Queries: 7    Kapcsolat    Hírlevél    Link beküldés feltételei